DIADA MARIANISTA SOLIDÀRIA

 


CELEBREM LA DIADA MARIANISTA COL·LABORANT AMB EL NOSTRE PROJECTE SOLIDARI A RANCHI

 

Estem molt il·lusionats amb aquest projecte i et proposem viure’l amb nosaltres fent realitat que la vida és un regal, un regal compartit amb les nostres famílies i amb les persones que habiten el món.

 

Per fer-ho, posem el cor en els nens i nenes que viuen a Ranchi, ÍNDIA. Volem oferir-los l’oportunitat d’accedir a l’educació, una nutrició adequada i l’assistència sanitària que els permeti projectar una vida plena.

 

A Ranchi hi tenim la germana Tere Ferre, antiga mestra de la nostra escola, que hi va iniciar la missió marianista l’any 2006, fundant un centre de salut i col·laborant amb la formació dels nens, nenes i també dels joves més desafavorits. Ella és qui ens informa del què necessiten i ens ensenya com, amb les nostres aportacions, hem ajudat a: fer créixer l’ escola (equipant les aules, el pati …), el centre de salut i la residència.

TERE FERRE
Coordinadora de projectes de desenvolupament a Ranchi-Índia

Et convidem a què els regalis l’oportunitat de rebre una educació integral a l’escola que promou Acció Marianista amb les religioses marianistes de l’Índia, presents al país des de fa 15 anys, promovent projectes que sustentin un desenvolupament humà integral de totes les persones.

 

Pots fer UNA DONACIÓ PER BIZUM, comprant un targetó o algun objecte de la paradeta solidària.

 

Amb els diners recollits, ajudarem a construir els espais de l’escola, a pagar beques de menjador i a comprar material escolar i sanitari.

Pots fer la teva donació triant fer un BIZUM, o una transferència en aquest compte bancari amb la quantitat que vulguis:
ES9400757007820607077658

 

També pots fer-ho al link DONACIÓ que apareix més avall.

 

Et recordem que totes les teves aportacions tenen una important deducció a la teva quota d’IRPF, el 80% dels teus primers 250€! Rebre aportacions econòmiques és imprescindible per al finançament del projecte. Agrairem de tot cor qualsevol col·laboració que puguis fer. Tot suma!!